Om oss

Om företaget

Alltema startade året efter millennieskiftet och firar över 20 framgångsrika år elbranschen. Vi har under dessa år stött på alla typer av uppdrag och behärskar idag det mesta inom el. Men vårt främsta fokus är elinstallationer, energioptimering och fastighetsservice. Större och mindre arbeten är lika viktiga för oss – allt från mindre serviceuppdrag till större entreprenader, inklusive säkerhetsklassade jobb. Säkerheten är alltid det viktigaste när det handlar om el.

Vi är det självklara varet inom elektrikerbranschen, oavsett om du är en kund som behöver en kompetent installatör eller om du vill samarbeta med eller arbeta hos oss.

Etablerade samarbetspartners

Bland våra samarbetspartners finns en rad etablerade och välrenommerade varumärken som Harju, Brainlit och Zaptec. När du anlitar oss får du ta del av kvalitetsprodukter.

Vi samverkar med våra kunder inom projektering, installation och service av kvalificerade lösningar inom el. Solceller, laddstationer – miljövänlig el är framtiden och vi vill vara en del i den. Vi levererar gröna och ekologiska lösningar och arbetar med hög kvalitet och kostnadseffektivitet i fokus.

Vi siktar på långsiktiga relationer

Bland våra kunder finns fastighetsägare, företag, byggfirmor, industrier, offentlig sektor och privatpersoner. Alla våra samarbeten bygger på långsiktighet och ett stort ömsesidigt förtroende. Kvalitet, säkerhet, ansvar och hållbarhet. God attityd, mycket glädje, bra kontroll är också viktiga värden för oss. Denna grund leder till följande punkter:

  • Att vi alltid håller vad vi lovar.
  • Att vi alltid ser till att ha en god kommunikation redan innan problemen uppstår.
  • Vi städar alltid upp ordentligt efter slutförda uppdrag.
  • Att alltid arbeta med innovation och effektivitet i fokus. Vi strävar inte efter att vara billigast, men att vara effektivare krona för krona.

 

Alla våra medarbetare har relevant utbildning för de uppdrag som ska utföras. Vi är certifierade enligt BAS-P och BAS-U-föreskrifterna enligt Arbetsmiljölagen. Vi har F-skattsedel och är ansvarsförsäkrade.

Moderna och miljövänliga eltjänster